Megnyílt a kiállításunk a Mester Galéria és Közösségi térben Budapesten!

Nagy sikerrel zárult a megnyitó ünnepség!

Ahogy korábban a Hírek rovatban már írtunk róla (20190305_Kiállítás_a_Mester_Galériában_2019), iskolánk pedagógusainak és tanítványainak alkotásaiból nyílt kiállítás Budapesten a Mester Galéria és Közösségi Térben.

Vincze Angéla festőművész, a galéria művészeti vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd rövid iskolabemutató videó után (itt) Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke mondta el megnyitó beszédét.

 A műsorban közreműködtek a Symphonia AMI növendékei: Kanalas Roland, Glonczi Norbert, Lakatos Gyula, László Virág, Merucza Szabina és tanáraik, Brányi Panna, Solymosi Árpád és Virág Csaba.

A megnyitón iskolánk képviseletében jelen volt iskolánk igazgatója, Molnárné Kertész Ildikó és Busch Edit gazdaságvezető, a kiállító pedagógusok, Sulcz Jánosné és tanítványai: Rendes Renátó és Lakatos Krisztián, Dudásné Sebők Katalin és tanítványai: Bozik Ramóna és Balog Szimonetta, Nagyné Baranyi Mária és tanítványai: Molnár Andrea Fédra és Ruszó Martina, Kondás Anikó és tanítványa Ulrik Vanessza.

Fenntartónkat Bódis Sámuel lelkész és Liptákné Czakó Ildikó szakmai vezető képviselte.

Vendégeink között köszönthettük többek között Schaffer Erzsébetet, Pulitzer-díjas  és Prima Primissima díjas újságírót, írót, publicistát, a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjének és Lovagkeresztjének tulajdonosát, aki nemrég látogatást tett iskolánkban, és riportot készített rólunk. (A riport a Nők Lapja március 12-i számban jelenik meg.)

Surányi Andrást és feleségét Sívó Júliát, a Rézangyalok című dokumentumfilm alkotóit, Kupper Andrást, a Symphonia Alapítvány elnökét, Háló Gyulát, a Magyarországi Baptista Egyház kommunikációs igazgatóját.

A Ferencvárosi helyi lap újságírója interjút készített a megjelentekkel.

A vendégek elismerésüket fejezték ki az alkotóknak a színvonalas kiállításért.

Hálásak vagyunk ezért a csodálatos lehetőségért, a sok élményért, és kívánjuk, hogy az iskolánk tanulói további hasonló jó kedvvel alkossanak tanáraik vezetésével, és kapjanak újabb lehetőségeket tehetségük megmutatására.

2019.03.06.

ozio_gallery_nano

go UP